Tip stana 14

četvorosoban

Sprat

5.

Br. stana

35

Hodnik

7,97 m²

Kuhinja

4,95 m²

Kuhinja 2

8,51 m²

Dnevni boravak
i trpezarija

23,31 m²

Soba

9,73 m²

Soba 2

12,26 m²

Soba 3

12,78 m²

Garderober

4,34 m²

Kupatilo

3,46 m²

Kupatilo 2

5,28 m²

Lođa

6,24 m²

Lođa 2

2,33 m²

Terasa

17,96 m²

prevuci
a
prevuci

Stambeni objekat My Home 1

ulica Frana Supila broj 18 (iza TC Delta)

Gdje se nalazimo + _

Stambeni objekat My Home 1 se nalazi u ulici Frane Supila broj 18 (iza TC Delta), u blizini tržnih centara, koji nude veliki izbor prodavnica, restorana i zabavnih sadržaja. Takođe, u neposrednoj blizini su park Mladen Stojanović i novi najveći park, koji je u izgradnji, ali i teniski i fudbalski tereni. Prednost lokacije je i blizina osnovnih škola i vrtića. Ovaj urbani dio grada, dijeli vas samo nekoliko minuta od rekreativnih sadržaja, ali i gradske svakodnevnice.

KAKO SMO DIZAJNIRALI STANOVE + _

Stanovi su pažljivo dizajnirani kako bi pružili savršeno mjesto za odmor i opuštanje, ali prije svega za funkcionalan život. Nismo imali dvojbe oko odabira materijala u svim fazama izgradnje. My Home 1 predstavlja izbor najkvalitetnijih građevinskih materijala, inostranih i domaćih dobavljača, kao što su Binis beton, Nexe cigle, Gealan S9000 PVC prozori, RÖFIX fasadni sistemi, Kone lift, Copa Konveks radijatori, modularna galanterija renomiranih firmi Legrand, Schneideer i ostalo. Kupatila su opremljena prvoklasnom opremom, a u njihovom opremanju možete učestvovati u saradnji sa nama i salonom keramike i sanitarne opreme Orfej iz Banja Luke.

Sigurnost naših stanova + _

Osim toga, naši stanovi su opremljeni modernim sigurnosnim sistemima, što znači da će stanari imati potpunu sigurnost i zaštitu. Postoji mogućnost kupovine ostave, kao i privatnog parkinga u unutrašnjem ili vanjskom garažnom prostoru, što omogućava jednostavan i siguran pristup automobilu.

dvosoban

 

Tip stana 1

ZAKAŽITE SASTANAK

Možete nas kontaktirati putem telefona,  e-pošte ili lično

AM Business d.o.o.
Ul. Dušana Subotića br. 4 78000
Banja Luka

+387 65 255 222
info@ambusiness.ba